Всеки следобед „Езел”, „1001 нощи”, „Готова на всичко”

Поредица от драматични обрати, любов и предателства предлагат всеки делничен ден турските сериали на Нова ТВ. Маратонът в 12.00 ч. започва с „Езел” - напрегната драма, изпълнена с напрежение, романтика, лоялност и решителност. 

Омер е млад мъж с добро сърце, отдаден на семейството и на своята любов Ейшан. Неочаквано обаче той губи всичко, попадайки в капана на приятелите си от детинство и своята любима. От свободен човек той се оказва зад решетките, обвинен за нещо, което не е извършил. При огромен пожар в затвора обаче успява да избяга и започва нов живот, дегизиран като друг човек – Езел. След като сменя самоличността си, идва денят, в който младият мъж трябва да потърси отплата за това, че е бил предаден от най-добрите си приятели и детската си любов. Планът е да накара тази любов отново да се влюби в него, да им вземе всичко и да потърси лично отмъщение.

Също толкова драматичен е и разказът в следващия турски хит – „1001 нощи” (13.30 ч.). Сериалът проследява историята на Шехерезада, трудностите, през които преминава, за да спаси живота на детето си и жертвите, на които е способна една майка.

Готова на всичко е и героинята в поредицата „Готова на всичко” (15.00 ч.) – Алие. Сагата представя семейна история, в която мечтите не винаги се оказват най-добрата възможност за хората, а семействата не винаги могат да останат заедно. На пръв поглед Алие има всичко – красив дом, щастливи деца и прекрасен съпруг. Нещата обаче не винаги са такива, каквито изглеждат.