Италианецът Лео показва езикови умения, а Пенка се впуска в дебрите на науката

В понеделник вечер от 20:00 часа по Нова ТВ Номинираните Съквартиранти ще покажат най-доброто от себе си, надявайки се да запазят мястото си в сърцата на феновете и в Къщата на Big Brother All Stars 2013.


След като Джийсън Брад Люис беше изгонен лично от Big Brother, утре рамо до рамо ще застанат Златка Райкова, Лео и Пенка, които ще покажат в индивидуални предизвикателства инвестираните усилия по време на житейския си път.


Италианецът Лео Бианки, който живее от години в България, ще получи задача, която ще подложи на истинско изпитание натрупаните познания от българската култура и граматика. Лео ще покаже майсторство в езика. Той ще трябва да допълва различни фрази и да отгатва някои от тънкостите на българската реч. Как ще се справи италианецът и до каква степен е успял да се потопи в българската атмосфера, ще разберем утре вечер в лайв изданието по Нова ТВ.


Пенка ще има нелеката задача да покаже знанията си по различни предмети, изучавани в училище, както и да надгради нови само за няколко дни. Интелектуалецът Денди ще влезе в ролята на ментор на новата ученичка и ще се постарае да разшири светогледа на Пенка. Двамата ще се обърнат към математиката, историята и граматиката, за да разберат какво културно ниво е достигнала бившата претендентка за миска.


Как ще се справи Пенка? Дали Денди ще остане приятно изненадан или ужасно разочарован от резултата? Какво ще бъде индивидуалното предизвикателство на Златка Райкова и кой ще бъде следващият напуснал Съквартирант, зрителите ще видят утре вечер от 20:00 часа в Big Brother All Stars 2013, само по Нова ТВ.