Андрей Иванов ще направи сапунени мехури с дължина от над 40 метра

Този вторник природни стихии ще се разразят на сцената на „Ол инклузив“. Въздух, вода и още 10 -12 съставки ще се съберат в невероятното изпълнение на Андрей Иванов. Той прави сапунени мехури, при това професионално. Всички сме правили такива като деца, но едва ли някой е постигал над 40 метра дължина на мехура. Това, което прави Андрей, е близо и до рекорд на Гинес - за най-много вкарани един в друг балони – 12. Рекордът за момента принадлежи на виетнамец и е 14. Нашият сънародник обаче уверено казва, че просто трябва да си направи по-голям плот и ще успее. 


Андрей произхожда от цирково семейство, а Енчо Керязов е негов братовчед. За първи път вижда номер със сапунени мехури в Англия през 2000-ната година. Тогава обаче няма откъде да си набави течността, която е специална и освен веро съдържа дузина други съставки. Впоследствие започва да я внася от Украйна и преди две - три години започва сериозно да се занимава с това причудливо изкуство. В момента произвежда течността сам, като за да обогати номера си, може да вкара в мехурите и хелий и други газове, които да променят цвета на балоните.

  
Чеди шоу, когото преди няколко епизода видяхме да върти 20-ина чинии едновременно, този път ще взриви сцената със спиращо дъх огнено шоу, като дори ще си хапне от пламъците


Боги от първия сезон на X Factor пък ще се погрижи за музикалното оформление на броя. Той ще изпълни „Пак ще се прегърнем“ на ФСБ, както и собствения си хит „Тялото ти в ритъм“.


Очаква ни разбира се и поредната доза комедийни скечове и репризи от Зуека, Рачков и компания


Всичко това, че и още - в „Ол инкузив“, вторник, 3 декември, от 21 часа по Нова телевизия.