Студентка си тръгна с усмивка и с 20 000 лв. от предаването в събота

В най-празничния месец през годината Национална лотария ще зарадва всички със своя коледен подарък – новия билет „МЕГА МИЛИОНИ“. В него се крият печалби на обща стойност 31 500 000 лева. В най-щедрия талон до този момент се намират три топ печалби по 1 милион лева. Освен основната игра, билетът съдържа и две бонус игри, като всички те дават 25 шанса за печалба. Национална лотария добавя новия билет след успешно наложилите се талони на марката - „Сбъдни мечтите си“, „Сделка или не“ и „Лото +“.

Изненадите от Национална лотария не спират дотук. В играта „Сейфове“ максималната печалба, която може вече да се спечели е 60 000 лева. Вместо да удвои своята сума, избраният участник има възможност да я утрои. Първи с новите правила пред сейфовете застанаха Пламен Кралев от Бургас и Гергана Георгиева от Ямбол. За пръв път в „Национална лотария“ и двамата участника си тръгнаха с минималната печалба от 500 лева, след като отвориха в началото на играта и трите знака „Х“. 27-годишният Пламен стигна до втория кръг и можеше да утрои своята печалба, но не успя -отново отвори два знака „Х“ от Златните сейфове. „Винаги съм вярвал, че ще спечеля участие в предаването и ще продължавам да играя в Национална лотария“, споделя участникът след играта.

В играта на „На крачка от късмета“ и за спечелване на чисто нов автомобил тази седмица участваха късметлиите Зорница Кърчева от Варна, Румен Арабов от Шумен и Любомир Величков от Костинброд. 27-годишният Любомир пръв пресече финалната линия и се сдоби с нова френска кола със застраховка на пътниците до 100 000 лева. Печелившият показа в студиото своите 200 билета и сподели, че обича да си купува по 2-3 билета на седмица. Любомир работи като търговски представител и най-голямата му мечта е да създаде семейство.

След като изтегли карта номер 25, Александрина Алексова от с. Шишковци получи шанс да играе в играта „MEGA JACKPOT”. Тя си тръгна от студиото на „Национална лотария“ по-богата с 20 000 лева. 21-годишната Александрина е студентка във Варна. Мечтае си да има собствена кола, апартамент във Варна и да отиде на екскурзия до Мадрид. За най-големия си личен успех приема това, че са я приели специалност „Криминалистика“, защото това е искала.

От играта „Специален шанс“ в студиото, своята награда  на стойност 2000 лева получи Илонка Стоянова от Кърджали. На своята моментна печалба – 10 000 лева от билета на Национална лотария – „Лото+“ ще се радва Славка Танева от Стара Загора.     

В предаването на 14 декември Национална лотария раздаде 58 500 лева.

Ако сте пропуснали да видите кои са късметлиите в последния епизод на Национална лотария, можете да гo направите в NovaPlay.