Не пропускайте Дикoff от 16.00 ч. по Нова ТВ

Няколко дни преди Коледа малкият-голям актьор Георги Мамалев си спомня в интервю пред Дикoff любимите роли, любимите приятелства, любимите истории от дългия му сценичен път. Диков и Мамалев – двама мъже от едно поколение в разговор за съдбата на хората на изкуството в сърцето на Народния театър.

На какви чудеса се надяват народните представители покрай празниците? „Стажанта” търси коледното чудо из парламента. Гледайте в Дикоff предпразнична анкета с елементи на разсъждение.

На 27 декември се навършват 10 години от самоубийствения атентат срещу българската военна база в Кербала. Семействата на Георги, Николай, Иван, Антон и Свилен обаче все още чакат конкретни отговори за това какво се е случило със синовете им. А „Велик е нашият войник” е лайтмотивът, който повтарят управляващите. Какво мислят близките на загиналите в Кербала войници 10 години по-късно?

Тази събота Ивана ще даде ексклузивно интервю в Дикoff. Медийните изяви на гранддамата на поп фолка са редки и само когато прецени, че има какво да каже. Очаквайте философски разговор без шампанско и сълзи за безумната цена, която всеки плаща в името на успеха.

Не пропускайте Дикoff в събота от 16.00 ч. в ефира на Нова ТВ.