Гостите в събота от 16.00 до 19.00 ч. по Нова

Предаването „Дикoff” по Нова в събота представя премиера Пламен Орешарски, Малина, Евгени Минчев, хладнокръвния убиец Недялко Димитров-Момата, Цветан, който остана жив, след като се хвърли под влака заедно с приятелката си Албена, и приключенията на Стажанта в първата за годината сесия на Народното събрание. 

Как вижда пътя си досега и какво я чака занапред? Разговор с певицата Малина, която наскоро се сгоди. 

Близки срещи от третия вид на новата парламентарна сесия. Стажанта открива парламентарната нова година с разговори с Волен Сидеров, Цветанов, Борисов. 

Миролюба Бенатова представя: защо хладнокръвният убиец Недялко Димитров-Момата не е доволен от българското правосъдие? Смразяващ разговор с един от най-ужасяващите престъпници в българските затвори. 

Какви са тайните на висшето общество? В студиото - лорд Евгени Минчев, един от малкото хора с титла пред името, с когото все още може да се говори откровено.

Преди пет години две деца, обезумели от любов, решават да легнат на релсите, за да бъдат заедно – поне в смъртта си. Историята на българските Ромео и Жулиета така, както си я спомня Цветан, който не успя да остане завинаги с любимата си Албена. Когато си на 15, нещастната любов може да те бележи за цял живот.

Ексклузивно. Ден след като министър-председателят Пламен Орешарски отчита пред Народното събрание работата на кабинета през 2013-а, ще последва и интервю с премиера в „Дикoff”. Стажанта и неговите безкомпромисни въпроси към Пламен Орешарски за осемте месеца управление. 

В „Дикoff” в събота от 16.00 до 19.00 ч. по Нова.