62-годишна дама спечели 30 000 лева благодарение на рождената дата на дъщеря си

Тази седмица в студиото при водещите Захари Бахаров и Вяра Атова нови 10-ма щастливци имаха шанс да опитат своя късмет. Първите три имена, избрани на живо в студиото от чаровната водеща, са Таньо Петков на 61 г. от село Рупите, Ива Читанова на 56 г. от Ямбол и Добрина Раданова на 23 г. от град Варна. Първи възможност да избере монета имаше единственият господин в тази игра, той отвори собствената си снимка и направи ход с една крачка. Играта беше напрегната и за тримата участници, но накрая Таньо се оказа собственик на чисто нова френска кола.

Пред сейфовете на Национална лотария се изправиха 70-годишният Петър Георгиев от София и 39-годишната Димитричка Бойчева от Нови пазар. Първа от сцената си тръгна дамата, след като тя попадна на два знака „Х“, със сумата от 2 250 лева.  Победителят в играта е Петър, който успя да натрупа в първия кръг 18 000лв. Във втори кръг той имаше шанс да утрои наградата си, но след като отвори златен сейф със знак „Х“, се отказа със спечелената до момента сума. „С наградата от Национална лотария ще зарадвам внуците си с подаръци, също така понеже загубих крака си имам протеза, но ми е нужна поддръжка, която е много скъпа“, разказа Петър след края на предаването.

В играта „MEGA JACKPOT” на Национална лотария  шанс да се приберат милионери получиха Румен Петков на  45 г. от Хасково, Теодора Рахиева на 32 г. от София, Сашка Кочева на 62 г. от Плевен, Деян Илиев на 3 2г. от Кърджали и Панчо Панчев на 45 г. от с. Шишманци. Сашка Кочева изтегли карта с най-голямо число - 33, а „колелото на късмета“ спря на 150 000 лева. След успешно начало, първата си грешка дамата направи на четвъртата сфера, но рискува и продължи своята игра. Когато достигна 30 000 лева, Сашка взе решение да се откаже със спечелената сума. Тя реши да не рискува, след като последното число 28 е рождената дата на дъщеря й. „Благодаря много на Национална лотария, че имах възможност да играя. Чувството наистина е страхотно. Със спечелената сума ще върна част от кредита си и ще направя подаръци на семейството си“, сподели Сашка след края на своята игра.

От играта „Специален втори шанс“ в студиото, своята награда на стойност 2 000 лева получи Радослава Чакърова от с. Самораново. А своята момента печалба от билета „Лото +“ на стойност 10 000 лева ще се радва Цанка Иванова от град София.

Всички късметлии в предаването можете да видите в епизода на Национална лотария на NovaPlay.

Как да станете един от участниците в Национална, вижте на страницата на предаването на novatv.bg.