Евродепутатът отхвърли обвиненията, че е свързана с платени „троловете” в интер

След една година, ако сме се отдалечили и на сантиметър от това, което сме обещали на хората, сами трябва да си отидем”, заяви евродепутатът от БСП Илияна Йотова в предаването "Всяка неделя".

 

Според нея най-големият компромис, който БСП са направили, съгласявайки се да управляват за втори път в коалиция с ДПС, е дали ще бъдат изпълнени социалните ангажименти, които социалистите са обещали на избирателите си.

 

Най-страшно е беднотията. Една политика е успешна, ако е влязла във всяка къща. А българинът в момента няма усещане за сигурност. Това е страшната несправедливост, която тормози хората”, заяви Йотова.

 

Тя отправи и критики към предишните управляващи, че е допуснато „верният и лоялният на партията човек да заеме пост, без значение дали става, или не става за него”.

 

През последните години забравихме дали даден човек става за дадена работа, или не. Допуснахме безкрайно неподготвени хора да заемат важни места в държавата”, заяви Йотова. 

 

Евродепутатът отхвърли обвиненията, че е свързана с платени „троловете” в интернет, чиято задача е да напомпват онлайн любовта към управляващите. 

 

„Не ми трябва, каквото мисля го казвам. Не съм от политиците, които ще си направи нещо тайно. Нямам какво да крия, нищо не ме притеснява”, заяви Йотова.