Елена се завръща на дансинга в Седмицата на салсата в Dancing Stars по Нова

Истински холивудски екшън завладя сцената във вечерта на елиминациите в Dancing Stars по Нова. Танцувалната сага приключи за Албена Михова и нейния партньор Петьо.

Същинска актьорска битка се разигра във финалната тройка, останала на елиминации. Нели и Наско успяха да прескочат отпадането си след вълшебното изпълнение на танца си от филмовата вечер. Двамата актьори Албена Михова и Дарин Ангелов се изправиха един срещу друг на финална битка. Неповторимо, по холивудски драматично, танцовият дуел завърши с 21% за чаровната актриса срещу 79% за Дарин.

„Дойдох да се забавлявам и го направих. Пожелавам на всички успех и искам да имат равен резултат оттук нататък” – с тези думи Албена се сбогува със сцената на Dancing Stars.

Хубавата Елена се завръща, но не в Троя, а в най-класното предаване в българския ефир. Над 80% от феновете на Dancing Stars във Facebook страницата поискаха крехката брюнетка да стъпи отново на дансинга.

Другата „Хубава жена” в шоуто, Нана и българският Ричърд Гиър - Миро, се представиха повече от добре, но оценките на журито не бяха от най-хубавите. Зрителите ги подкрепиха и те първи се спасиха от елиминации. Най-слънчевата усмивка в шоуто ВенЗи и партньорката му Ралица се оказаха с най-висок вот от зрителите, въпреки че оценките на журито ги класираха на предпоследното място след представянето им във вторник.

Какво предстои в Седмицата на салсата в Dancing Stars, зрителите ще видят следващия вторник, 15 април, от 20.00 ч. по Нова.