Не пропускайте шоуто за звездни преобразявания в момента по Нова

Легендарният изпълнител Джо Кокър ще гостува тази вечер в най-забавното шоу в българския ефир – „Като две капки вода” по Нова. В неговия образ ще влезе актьор по професия, режисьор по образование и певец по душа.

Неузнаваеми ще бъдат и осемте участници в шоуто, като Неве ще представи „Аз съм 6” – най-успешната песен на скандалния хип-хоп изпълнител 100 кила. Песента, която е гледана над 7,5 милиона пъти, е и от любимите на осемгодишния й син Никола. Той дори се чудил как майка му ще я изпее. „Как сега ще я пея, като аз не му давам да я слуша”, притеснява се Неве, но пък се готви старателно за своя образ. Зителите ще чуят и Бритни Спиърс, в чийто образ ще се превъплъти Мая Бежанска. 

Бяла коса, емблематичен глас, много татуировки предстоят за Стефания Колева, на която отново се падна мъжки образ – Стенли. Деян Донков ще избухне на сцената с вокала на Depeche Mode Дейв Геън. Къци Вапцаров го очаква Фреди Меркюри, а за Иво Танев предстои мечтаната от Рачков роля – тази на Петя Буюклиева.

Водещият в сутрешния блок на Нова „Здравей, България” Павел Владимиров ще изкуши дамската половина с Мишел Тело и хита Ai Se Eu Te Pego. Нети ще трябва да се справи с носителката на Оскар за „Най-оригинална песен” – певицата, актриса, композитор и режисьор Барбара Стрейзънд. 

Как ще се справят всички те и кой ще бъде победителят на вечерта - гледайте „Като две капки вода” в момента по Нова.