Според лидера на ГЕРБ вотът на недоверие е бил днес

„От направените до този момент класирания и обявени резултати има един победител и това е ГЕРБ. От този резултат, колкото и да не ми е приятно, трябва да поздравя и Бареков. ДПС са в отлична форма отново, както и ние, и за пореден път ГЕРБ победи столетницата и не само победихме Станишев, ние победихме лидера на ПЕС в България”, това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка с предварителните резултати от евроизборите.
 
Искам да благодаря на българския народ и на Господ, че оцениха всичко, което сме направили, кадрите на ГЕРБ, експертния потенциал и ни постави на първо място”, допълни Борисов.
 
Той обясни, че утре, 26-и май, в 12 ч. ГЕРБ ще дадат пресконференция, когато вече има окончателни резултати и ще бъде готов пълният анализ. 
 
„Това, което трябва незабавно да се направи след този вот, е псевдопредседателят на Народното събрание и псевдопремиерът да подадат оставка и да се махнат от местата, които са заели несправедливо. Не само, че откраднаха парламентарните избори, сега народът им даде нов вот, че те не са за тези места. Това означава незабавна оставка и да си ходят”, категоричен бе Бойко Борисов.
 
По негови думи вотът на недоверие е бил днес. Бойко Борисов допълни, че „Атака” показала, че няма право да участва във вота на недоверие, защото „хората не ги искат”. 
 
„Ние не правим стъпки за свалянето на правителството, тези стъпки бяха днес”, заключи Борисов. По негови думи и с един глас БСП да имат по-малко от ГЕРБ, то тогава те трябва „незабавно да върнат мандата”.
 
Какво каза още лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов – гледайте във видеото.