Не пропускайте финала в „Стани богат” с виртуозната игра на братята Ешкенази тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Последният епизод на „Стани богат” тази вечер по Нова е наситен с интересни гости и емоции, а играта е в своя апогей. Последните двойки участници ще отговарят на предизвикателствата на Ники Кънчев, за да съберат последните приходи към фонда за социално предприемачество Промяната. 

Играта на радио журналистите Константин Вълков и Евелина Павлова е на двата полюса. Докато единият е готов на всичко, за да продължи напред, другият предпочита да стъпва на сигурно. Какъв е резултатът - гледайте продължението на тяхната игра тази вечер, когато двамата ще отговарят на въпрос за 2 000 лева. 

След тях местата си на стола на богатството ще заемат братята Хари и Максим Ешкенази - един световно признат диригент и една първа цигулка. Симфонията им ще бъде една от най-емоционалните игри, от която зрителите ще научат защо класиката властва в семейство Ешкенази. Двамата братя ще разкажат как всичко започва от баба им Виолета, която продава единствената си ценност – шевна машина „Сингер”, за да купи цигулка на сина си. Оттогава любовта към класическата музика е карма за целия род. 

Хари и Максим ще минат през много емоции в търсене на верния отговор и ще си помогнат с логика в най-неочаквани области. Покрай играта зрителите ще научат, че двамата братя са запалени и по летенето. Световно известният диригент Максим ще се окаже лицензиран пилот, който в свободното си време пилотира малки самолети и хеликоптери.  

Не пропускайте играта им тази вечер в „Стани богат” от 21.00 ч. по Нова.