Победителката в Dancing Stars гостува в „На кафе” по Нова

„За мен самата титла Кралица на бала в Dancing Stars не беше толкова важна. Но се отнасям с респект и уважение към нея, защото освен моя заслуга тя е заслуга и на зрителите, които са гласували за мен”, заяви победителката в Dancing Stars Албена Денкова в „На кафе”. „Не мога да не уважава желанието на зрителите на Нова, които са гласували за мен, за което съм изключително благодарна”, подчерта Албена. 

„Това беше първото състезание в моята дългогодишна спортна кариера, в която се представих пред българска публика”, обясни световната шампионка по фигурно пързаляне. Тя коментира още, че харесва танцувалното шоу, защото носи положителна енергия и емоция. 

„Имаше много интересни хора, с които се запознах в Dancing Stars - както сред звездите, така и сред журито и екипа на шоуто. Защото се впечатлявам, когато хората са позитивни и вършат задачите си отговорно. Целият екип на Dancing Stars беше такъв, за което им благодаря”, подчерта тя. 

Към Албена в студиото се присъедини и партньорът й на дансинга Калоян, целия разговор можете да гледате в „На кафе” в NovaPlay.