Популярните тв водещи подготвят напълно ново за ефира предаване, при което телевизията отива при хората

Лора Крумова е поредното утвърдено телевизионно лице, което избира Нова телевизия. Двете с Галя Щърбева ще бъдат автори и водещи на едно наистина различно за българския ефир предаване. То ще излиза извън приетите норми за ТВ програма, за да се доближи максимално до своята публика, напускайки стандартното телевизионно студио. 

Предаването ще стартира съвсем скоро в ефира на Нова, а новият за страната подход при реализацията му ще даде възможност на зрителите сами да участват в създаването на някои от рубриките.

„Близо до хората” е мотото на публицистичното предаване, което е вътрешна продукция под шапката на Новините на Нова. То ще се излъчва всяка събота в рамките на 3 часа, а целите, които са си поставили амбициозните дами, са спечелване интереса на зрителя чрез атрактивност и провокация. 

Лора Крумова и Галя Щърбева се завръщат в ефир след отпуск по майчинство и в готовност да изненадат зрителите с любопитни рубрики, атрактивни гости и актуални теми. Те категорично бягат от концепцията на „женско предаване” и обещават да предложат за всекиго по нещо, с което да заинтригуват аудиторията.

„Двете с Галя работим по съвместни проекти от дълго време, но за първи път ще бъдем заедно в ефир. Избрахме Нова телевизия, защото вярваме, че това е точният партньор. Имахме разговори с различни медии, но се убедихме, че нашето място е тук, в ефира на Нова”, каза Лора Крумова относно завръщането си в телевизията, която я направи популярна за българските зрители. 

Галя Щърбева, която е едно от емблематичните лица на Новините на Нова, вече поема нова роля. „Смятам, че Нова телевизия се развива много добре през последните 2 години и заслужено в момента е лидер на медийния пазар. За всички тези години се убедих, че Нова е медията, която с готовност подкрепя новите, различните проекти и не се страхува да експериментира. Радвам се, че се връщам и отново ще работя с един силен и доказан екип”.