Не пропускайте финалния епизод тази вечер от 22.00 ч. по Нова, кастингът за „Мис Пепеляшка” продължава

„Мис Плеймейт” Елена Кучкова влиза в директен сблъсък с щраусите тази вечер от 22.00 ч., когато зрителите на Нова ще видят финалния за този сезон епизод на „Мис Пепеляшка”. 

Изкусителната блондинка и един от най-обсъжданите съквартиранти във ВИП Брадър ще бъде ВИП гост във ферма за щрауси край Долна баня. Срещата с пернатите обаче ще бъде колкото вълнуваща, толкова и опасна. За първи път сексапилната визия ще изиграе лоша шега на известната плеймейтка. Щраусово обяснение в любов и опасна кражба ще са само част от приключенията на Елена Кучкова в света на щраусите. 

На другия полюс ще бъде другата героиня в предаването – Елмира, заменила живота в столицата с ежедневието във фермата. Тя ще се изправи пред богата програма от нови предизвикателства – ориенталски танци, хитов фитнес метод, а накрая – пълна визуална промяна. 

Срещата между Елена Кучкова и Елмира ще постави финал на първия сезон на експеримента „Мис Пепеляшка”. Междувременно кастингът за предаването продължава. Всички, които искат да разменят живота си с този на кралица на красотата, могат да се запишат на http://novatv.bg/reality.  

Не пропускайте „Мис Пепеляшка” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.