Александра Милтенова, Катрин Вачева, Елена Кучкова, Светлана Василева, Зорница Линдарева и Мариана Маринова ще помогнат на дете, което се нуждае от скъпо лечение

Александра Милтенова, Катрин Вачева, Елена Кучкова, Светлана Василева, Зорница Линдарева и Мариана Маринова даряват половината си хонорар от участието им в „Мис Пепеляшка” за благородна кауза. В студиото на „На кафе” тe обявиха, че ще помогнат на 13-годишния Иво, който страда от много рядко заболяване и се нуждае от скъпо лечение.

Дамите обясниха, че са получили много похвали и коментари след участието им в „Мис Пепеляшка”. Именно това е поводът моделът Катрин Вачева да предложи да използват за благородна цел големия интерес, който шоуто предизвика към тях. 

Красивите участнички в новото риалити разказаха своите впечатления от предаването часове преди финалния епизод на първия сезон. Мисис България 2013 Александра Милтенова обясни, че е изненадана от реакцията на публиката след участието си в шоуто, тъй като само за ден тя получава над 5 000 покани за приятелство в социалните мрежи. „Пак бих го направила. По-скоро искам да покажа този живот на дъщеря ми”, обясни Александра. За живота на село Катрин Вачева обясни, че не е нещо, с което да не може да се справи. Ето защо тя не разбира реакциите на някои нейни колежки, които плакали и крещели при вида на обор. 

Вижте повече във видеото от „На кафе” и не пропускайте финалния епизод на „Мис Пепеляшка” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.