„Мис Плеймейт” влезе в директен сблъсък с щраусите във финалния за сезона епизод на „Мис Пепеляшка” по Нова

„Мис Плеймейт” Елена Кучкова влезе в директен сблъсък с щраусите във финалния за сезона епизод на „Мис Пепеляшка” в четвъртък по Нова. Изкусителната блондинка и един от най-обсъжданите съквартиранти във ВИП Брадър беше ВИП гост във ферма за щрауси край Долна баня, а нейния свят в столицата опозна другата героиня в предаването - Елмира Димитрова. Срещата на техните противоположни реалности провокира любопитни ситуации и житейски равносметки.

Обяснение в любов, танц с щраус и опасна кражба на яйце бяха само част от приключенията на Елена Кучкова във фермата. Сексапилната визия изигра лоша шега на известната плеймейтка, а влечението й към аксесоари с мъниста привлече вниманието и любопитството на щраусите. 

Със серия изпитания се срещна и другата героиня в „Мис Пепеляшка”, която преди години решава да замени живота в столицата с ежедневието във фермата. Богатата програма на Елмира включваше ориенталски танци и хитов фитнес метод. Но изненадите не спряха дотук, тъй като я очакваше и пълна визуална промяна.

След като имаха възможност за няколко дни да разменят местата си и да се запознаят с житейските предизвикателства за всяка от тях, на финала настъпи най-вълнуващият момент, когато двете дами се срещнаха. „Замислих се дали искам за постоянно да се върна в София. Харесва ми твоят свят, но като че ли златният баланс е да съчетаваме твоето и моето ежедневие. Много ще се радвам, ако сме на едно мнение”, обърна се Елмира към Елена. Срещата на двете дами постави финал на първия сезон на експеримента „Мис Пепеляшка” по Нова. Всички епизоди гледайте отново в NovaPlay

Междувременно кастингът за предаването продължава. Всички, които искат да разменят живота си с този на кралица на красотата, могат да се запишат на http://novatv.bg/reality.