Big Brother обяви голямата награда от 50 000 лева, но при всяко нарушение на Съквартирантите той ще взима сума от нея

Big Brother обяви голямата награда от 50 000 лева, но при всяко нарушение на Съквартирантите той ще взима сума от нея. Още с обявяването на новината в епизода на риалити шоуто в четвъртък по Нова, Big Brother взе 1 000 лева от общата сума заради Богданов и Цветелин, които по-рано говориха за номинации. Пламен направи забележка и това отприщи гнева на Цецо. Другата голяма новина, която Big Brother съобщи, е, че отстранява Кристиян от поста Биг Бос и на негово място назначава Кирил. Това разстрои Крис и той изяви желание да напусне Къщата.

Същевременно Big Brother даде шанс на Съквартирантите да си спечелят течаща вода от външния душ. Цената на тази екстра обаче беше висока - тяхното откровение. В течение на мисия „Водопровод” наяве излязоха много истини за Съквартирантите. Двама от тях обаче бяха особено засегнати - Братухчев, за когото стана ясно, че многократно е изневерявал на жена си и Богданов, който е имал интимни взаимоотношения със семейство срещу заплащане.

В епизода в четвъртък зрителите видяха и първите номинации в Къщата, а резултатът от тях са петима номинирани. Братухчев и Кирил бяха номинирани от Кристиян, а останалите, които ще се борят за оставане в понеделник, са: Кристиян, Пламен и Богданов. 

Актуални новини и видеа следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com