Какви обрати предстоят в Къщата зрителите ще видят при първите елиминации в Big Brothеr по Нова

Мисия определи седмичния бюджет на Съквартирантите в епизода на Big Brother в петък по Нова. Участниците трябваше да се подредят на двора по избрана от Big Brother категория, а Пламен и Катя от Изповедалнята да се опитат да познаят само по подредбата коя е категорията. Катя и Пламен дадоха два грешни отговора при един допустим. Така мисията беше счетена за неуспешна, поради което седмичният бюджет е минимален - 169 лева.

В епизода Ирена разчувства Съквартирантите не само със завидния си певчески талант, но и с личната си история. Тя не премълча и най-драматичните моменти от живота си. Малко по-късно Богданов заподозря Ирена, че преиграва и манипулира Съквартирантите и зрителите с драматичните истории и емоционалното си поведение.

Същевременно външната тоалетна се оказа най-голямата трудност, пред която трябваше да се изправят Съквартирантите. Новият Биг Бос Кирил призова всички към бунт срещу Big Brother. Целта – по-добри условия за живот в Къщата.

Братухчев стана обект на подигравки заради признанието си, че е изневерявал на съпругата си с няколко жени. Особено активни в хумора са Цветелин и Пламен Богданов, които след два дни взеха решение да му поднесат извиненията си, но те не бяха приети.

Явният флирт на Силвия с Цветелин започна да дразни част от Съквартирантите. Разкрепостеното й поведение не е одобрено основно от дамската част на Къщата. Какви обрати предстоят? Не пропускайте Big Brothеr по Нова.

Актуални новини и видеа следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com