Не пропускайте дейли епизода на Big Brother този вторник от 20.00 ч. по Нова

Кристиян е първият напуснал Къщата на Big Brother завинаги след изключително оспорвани и чисто мъжки елиминации. Само седмица след старта на най-грандиозното шоу в България ексцентричния Съквартирант спечели 49% негативен зрителски вот,  на второ място остана Богданов, а трети по негативни гласове се оказа Кирил.Пред Ники Кънчев Криситиян предположи, че е първият изгонен заради своята откровеност, а като свои фаворити за спечелването на Голямата награда той посочи Никита или Анита.

Гости на Ники Кънчев в студиото на Big Brother при първите елиминации бяха Катето Евро, Ваня Червенкова, Евгени Минчев и журналистът Антон Стефанов. Те направиха кратък анализ на поведението на Съквартирантите, обсъдиха случващото се в Къщата и посочиха своите фаворити към този момент.

След зрителското гласуване най-малък негативен вот от петимата номинирани събраха барманът Пламен и Братухчев и те се спасиха от елиминации. Да защити Богданов, в студиото дойде неговият шеф и приятел Петко Петков. За Кирил се застъпи близкият му приятел Артин Магърдичян. Сестрата на Кристиян обаче не се появи, за да го подкрепи.

Междувременно зрителите станаха свидетели на драматични събития в Къщата. Заради системни нарушения на правилника от страна на Съквартирантите, само за 3 дни Голямата награда бе редуцирана от 50 000 лв. на 42 000 лв. Big Brother уволни Кирил от поста Big Boss и назначи на негово място Братухчев. Богданов и Цветелин не останаха очаровани от избора и изразиха съмнение в управленските качества и авторитета му. Ирена единствена се осмели да влезе в остър конфликт с двамата мачовци, обявявайки се против агресията в Къщата.Пламен, Братухчев и Кристиян се превърнаха в аутсайдерите на Къщата. Те не намериха място в спалнята и трябваше да изкарат нощта навън. Барманът направи опит да създаде коалиция, която да влезе в опозиция на по-агресивните мъже.

Ще се промени ли съотношението на силите в Къщата след излизането на Кристиян? И как ще завърши двубоя на мачовското трио Цветелин, Богданов и Кирил срещу Братухчев и Пламен? Не пропускайте дейли епизодите на Big Brother от понеделник до петък от 20.00 ч. по Нова.

Актуални новини и видеа следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com