Не пропускайте събитията в Къщата на Big Brother тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Броени дни остават до финала на Big Brother, а напрежението в Къщата расте с всяка изминала минута. В епизода в сряда Big Brother остро разкритикува проявите на вербално и физическо насилие между Ирена и Силвия, както и отправените расистки обиди. За да покаже ясно, че не толерира подобно поведение, той беше принуден преждевременно и завинаги да изиска от двете да напуснат Къщата.

Същевременно древната максима „Разделяй и владей” сякаш важи с пълна сила за този сезон. Още от самото начало на шоуто Къщата беше разделена на два лагера, оглавени от Никита и Цветелин. Битката между тях приключи, когато Цецо си тръгна от шоуто. В епизода тази вечер Никита ще се опита да привлече към своя лагер Съквартиранти от противниковия отбор. На прицел ще бъдат Кирил и Николина, които според нея са манипулирани от останалите и не са имали възможност да си изградят собствено мнение и позиция. 

Довечера на живо зрителите ще видят и първите номинации „очи в очи”, при които Съквартирантите ще имат възможността категорично да заявят отношението си към всеки един от останалите. Какви ще са последствията и кои ще са новите номинирани за изгонване? Не пропускайте събитията в Къщата на Big Brother тази вечер от 20.00 ч. по Нова. 

Актуални новини и видеа следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com