Защо Николина загуби подкрепата на Кирил и другите, ще разберем в момента по Нова

Снощи се проведоха последните елиминации в Big Brother 2015. Зрителите решиха, само на метри от финала, Къщата да напусне Николина. Така шестимата финалисти, които ще се борят за голямата награда в петък, са вече ясни – това са Аделина, Анита, Богданов, Катя, Кирил и Никита. Оттук нататък вотът е позитивен – зрителите трябва да гласуват за този, който искат да спечели сезона и да си тръгне с паричната награда и чисто нов лек автомобил.

В днешния дейли епизод в момента по Нова ще станем свидетели на последните дни от престоя на Николина в Къщата. Те ще се окажат и най-запомнящи се, но в негативен аспект. Русокосата юристка ще си позволи да изрече клетви към противниковия отбор, което ще накара дори най-близките ѝ в Къщата да застанат срещу нея. Кирил, Катя и Богданов ще направят разбор на изминалите събития и ще стигнат до важно заключение за своята приятелка. Какво е то и как това ще се отрази на общото настроение в Къщата, ще разберем в момента по Нова.

По време на мисия „Духовни практики” Кирил трябваше да се раздели със своята „12-годишна брада”. Това се оказа твърде трудно за борсовия агент, който смята брадата си за основна част от своята идентичност. В знак на добра воля и уважение към саможертвата, която Кирил прояви, Big Brother ще изрази готовност да му върне загубеното и ще му предостави нова брада. Срещу всеки ден, в който Кирил я носи, без да я сваля и за минута, Големият брат ще осигурява охолен живот на жителите на най-известната Къща. В края на първия ден от мисията Big Brother ще организира тропическо парти за Съквартирантите, като им осигури всичко необходимо за една наистина хубава вечер. Както обикновенно се случва обаче, вечерта няма да завърши съвсем спокойно и две дами ще се изправят една срещу друга. Катя най-накрая ще се осмели да каже в лицето на Никита всичко, което мисли за нейната визия. Къщата ще бъде разтресена от нови противопоставяния, в които ще бъдат застъпени вечните теми за красивото и грозното, натуралното и неестественото, истината и лъжата.

Не пропускайте дейли епизода на Big Brother в момента по Нова.

Актуални новини и видеа от предаването следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.