Ще се разцепи ли лагерът на Кирил, ще разберем тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Big Brother за пореден път доказа, че това е най-великото шоу, в което изненадващите развръзки нямат край и се случват на живо, пред очите на зрителите. По традиция, зрителят е този, който решава съдбите в Къщата, но този път самите Съквартиранти трябваше да вземат важното решение кой да напусне два дни преди финала. Кирил, Богданов, Катя и Анита решиха това да бъде Аделина и така тя застана на почетното шесто място в този сезон на шоуто. Как това решение повлия на Съквартирантите и дали то няма да стане причина за поредния раздор между тях. Каква е позицията на Анита – дали така е решила публично да обяви, че се мести в другия лагер, оставяйки Никита сама срещу всички, или решението й е било стратегически ход, за да спаси самата себе си от елиминация. Всичко това ще стане ясно в последния дейли епизод на Big Brother 2015 още тази вечер от 20.00 ч. по Нова.

Снощи станахме свидетели на истинско чудо - най-големите врагове в Къщата се прегърнаха, след като благодарение на Кирил, Никита успя да се чуе със своя любим. Затишието между тях обаче ще се окаже твърде кратко и ексцентричната дама отново ще бъде залята с лава от обидни думи, упреци и лични нападки. 

Поредният разрив в отношенията ще се случи по време на мисия „Лексикон”. Тогава всеки от Съквартирантите ще прочете кой какво е написал за него, но в първо лице, единствено число - все едно е признание, което искат да споделят пред групата. 

Дали ще има изненадващи разкрития и ще се запази ли единството в лагера на Кирил само ден преди големия финал? Каква е причината за гневния изблик на Кирил и дали Никита ще остане сама сред този порой от вербална агресия? Всичко това ще разберем в последния дейли епизод на Big Brother 2015 тази вечер от 20.00 ч. по Нова.

Актуални новини и видеа от предаването следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.