Не пропускайте финала на Big Brother 2015 тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Ден преди големият финал на Big Brother 2015 напрежението в Къщата достига своя предел. Някои от Съквартирантите като Богданов се отдадоха на сантиментални спомени и равносметки. Футболистът и Катя се чудят доколко славата им е нараснала, след като са влезли във формата. Но и двамата са съгласни, че с някои от Съквартирантите са създали непоклатима дружба.

При други от Съквартиранти напрежението намира изход в нови словесни пререкания. Естествено, най-изявени са Кирил и Никита, чиито среднощни словесни спорове не престават. Никита продължава да е любима тема за разговори в лагера на борсовия агент, а теориите на конспирацията за нейното минало продължават да се роят. Този път на прицел при обсъжданията беше връзката ѝ с Борислав и какво е намерил той в татуираната дама, за да свърже живота си с нея.

По време на тези разговори Катя, Кирил и Богданов не пропуснаха да обърнат подобаващо внимание и на Аделина. Те дискутираха защо зрителите не трябва да дадат наградата на нея. Анита се включи в разговора, заставайки срещу доскорошната си приятелка. Козметичката също смята, че наградата не трябва да се дава на някой „в зенита на своя живот”. Красавицата е убедена, че Big Brother трябва да бъде спечелен от някой млад, който тепърва ще прохожда в живота. И четиримата Съквартиранти вярват, че Ади не е добър пример за българите.

Раздразнението между лагерите нараства, а заедно с него и подозренията за мотивите за действията на Съквартирантите от противниковия „отбор”.  Кирил се издразни, че през последните дни Ади и Никита говорят непрекъснато за благотворителна дейност. Той е убеден, че те преиграват и водят тези разговори тенденциозно, за пред камерите, защото финалът на шоуто наближава.

Мисия „Лексикон” пък разкри и последните останали скрити мисли на обитателите на Къщта за самите тях. Big Brother възложи на всеки от Съквартирантите да прочете какво са написали другите за  него, но в първо лице, единствено число, сякаш е признание, което искат да споделят пред групата. Разбира се, най-много негативни неща бяха казани по адрес на Никита, което отново предизвика поредната словесна война.

След като Ади да напусна Къщата, в лагера на Кирил последваха победоносни прегръдки и много усмивки, а Катя дори започна да нарича Кирил „победител”. Единствено Никита беше силно разстроена и се усамоти в двора. Накрая тя директно попита Анита защо е гласувала срещу Аделина. Доскорошната й съотборничка обясни, че винаги е номинирала стратегически и този път не е направила нищо по-различно от това. Никита не скри разочарованието и недоумението си от действията на доскорошната си сподвижничка.

Развръзката на страстите в Къщата ще настъпи утре по време на големият финал на Big Brother 2015. Кой ще е победителят, зрителите ще решат тази вечер от 20.00 ч. по Нова. 

Актуални новини и видеа от предаването следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.