Един Съквартирант ще прибере със себе си паричната награда, чисто нов лек автомобил и любовта на зрителите

Точно 25 дни прекараха Съквартирантите от Big Brother 2015 в най-известната Къща. За този период те успяха да изпитат цяла палитра от различни емоции. На моменти бяха задружен отбор, на моменти се караха и обиждаха, в други моменти плакаха от щастие, имаше и сълзи от огорчение. Тази вечер е големият финал на най-дългоочаквания сезон на Big Brother и петима достойни мъже и жени най-после ще си дадат отговор на въпроса кой е най-харесван и кой модел на поведение одобряват хората.

Довечера ще видим как премина последният ден на Съквартирантите в най-известната Къща. С какво ги изненада Големият брат и какви равносметки си направиха след почти месец прекаран в изолация. Веднага след това петимата финалисти ще се изправят пред въпросите на коментаторите в студиото и всеки ще определи сам защо точно той трябва да спечели Big Brother 2015.

Кирил прекрачи прага на Къщата притеснен и неуверен, но веднага успя да се сприятели с Цветелин и Богданов и тримата поставиха основата на „групата на алфа мъжкарите”. След изгонването на Цецо, Киро пое лидерската позиция в лагера, а негов най-голям враг стана лидерът на противниковия отбор – Никита. По време на престоя си борсовият агент направи много жертви в името на общото благо и се погрижи останалите да не забравят нито една от тях.

Никита бе определена като най-многопластовата личност в този сезон. Дамата с татусите и изключително силния характер поведе битка срещу неправдите и агресията в Къщата. Много често тя оставаше сама срещу трима мъже, които я засипваха с обидни думи, но устоя и днес Никита е един от петимата финалисти в Big Brother 2015.

Анита бе балансьорът в Къщата. Брюнетката от Плевен доказа, че умее да пази самообладание, а нейното равновесие беше разклатено само след като чу гневния тон на дългогодишния си приятел по телефона. Анита също заяви несъгласието си към неправдите, но за разлика от Никита, тя се бореше с тях със спокойствие и блага дума.

Катя още с влизането си подаде заявка за положителна и лъчезарна личност. Усмихнатата блондинка направи своя избор и още от първите дни на престоя си застана на страната на мъжете. Въпреки честите си нападки към другия лагер, Катя не беше номинирана нито веднъж.

Богданов ще остане в историята на Big Brother като „Мъжкарят”. Бившият футболист застана плътно до Цветелин още от първата вечер на шоуто и прие най-тежко неговото напускане. Самият той промени коренно поведението си след като Цецо излезе от Къщата. Днес Богданов е един от петимата финалисти в Big Brother 2015.

Кирил, Никита, Анита, Катя или Богданов - кой ще си тръгне с голямата награда и удовлетворението от победата? Не пропускайте големия финал на Big Brother 2015 тази вечер точно в 20.00 ч. по Нова.

Актуални новини и видеа от предаването следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.