Даниела Тренчева се среща с човека, осъден за едно от най-ужасяващите убийства в новата ни история днес от 18.00 ч. по Нова

Тази събота в „Ничия земя” по Нова Даниела Тренчева ще разкаже историята на едно ужасяващо престъпление, шокирало българското общество. Обстоятелствата около това деяния все още тънат в мистерия и повдигат много въпроси, така че това не е само история за едно престъпление, но и за крайностите на българското правосъдие. На 2 март 1997 години в апартамента им в квартал „Гео Милев” в София са убити мъж, жена и 4-годишния им син. За тройното убийство е обвинен 18-годишния по онова време Димитър Кънчев. Тогава той прави самопризнания и описва детайлно как е застрелял родителите си и е прерязал гърлото на братчето си. По-късно променя драстично показанията си и до днес живее, убеждавайки всички, че всъщност той не е убиец. След 16 години съдебни дела и пет оправдателни присъди, днес Димитър Кънчев е вече в затвора. Тази събота в „Ничия земя” Даниела Тренчева ни среща с известния като „Тройния убиец от Гео Милев”.

„Ще видите за първи път части от неизлъчвани до момента видеозаписи от самопризнанията на Димитър, направени от следователи. Ще чуете и новите му версии”, разкрива Даниела Тренчева. „Дали след самопризнания за зверства се отключва механизмът за самосъхранение или той е бил двигател през цялото време, та дори до днес – могат да кажат психолозите. Когато обаче деца разказват как са убили - с думите на възрастни - е трудно да не им повярваш! Следователите и до днес остават категорични, че човекът, който ви показваме, е жесток, брутален и безскрупулен убиец”, добавя журналистката.

Дали в Димитър наистина не живеят двама - онзи със самопризнанията от 97-а и този сега? Даниела Тренчева ще срещне зрителите с „ втория, който побеждава заради натрупаните мускули във фитнеса на затвора, за да издържи до следващото дело, до следващия спектакъл, но ще поиска да получи отговорите на въпросите си от онзи първия със самопризнанията от 97-а. Не пропускайте техния разговор в  „Ничия земя” днес от 18.00 ч. по Нова.

Всички истории на „Ничия земя” може да гледате в официалния канал на предаването във vbox7.com.