Любимата риалити звезда на България гостува в „На кафе” след финала на Big Brother All Stars 2015

„Най-ценното в Big Brother All Stars 2015 е, че можеш да откриеш различни хора, пъстри”, заяви в ефира на Нова големият победител в шоуто Деси Слава. Певицата гостува в „На кафе”, броени часове след като зрителите я определиха за Любимата риалити звезда на България. В студиото тя разказа как се чувства след победата, с какви емоции излиза от Къщата и каква е равносметката за участието й в шоуто, което определи като пъстро и наситено с емоции. 

„Гордея се със себе си, че съм взела нещата в ръце. Обикновено съм дипломатична”, коментира тя една от ситуациите в Къщата. Певицата призна, че в рамките на една от мисиите се е чувствала некомфортно, тъй като се е налагало да казва неща, с които всъщност обижда другите. 

В предаването по телефона се включи и бившият й любим Зарко. В ефира тя му благодари, че чрез него е имала възможност да се разкрие още повече емоционално пред зрителите. „Благодарение на Зарко показах много от себе си в Big Brother All Stars”, призна Деси Слава. 

В студиото Любимата риалити звезда отговори на въпросите на постоянните коментатори на шоуто Маги Желязкова, Антон Стефанов и Зейнеб. Целия разговор с Деси Слава гледайте във видеото от „На кафе”. 

Актуални новини от предаването следете на сайта на Big Brother All Stars и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.