Припомнете си интересния случай от втори сезон на „Кошмари в кухнята” днес от 17.00 ч. по Нова

Тази събота от 17.00 ч. по Нова кулинарните фенове ще си припомнят как кошмарите в кухнята във великотърновски ресторант събудиха  у шеф Манчев енергия, която може да взриви най-големия квартал в града, в който живеят една трета от жителите на старата столица. Заведението, набрало кулинарния спешен телефон, се намира в панелния квартал „Бузлуджа”, по-известен със старото си име „Пишмана”. 

Бизнес моделът на пицария „Куатро” залага повече на евтиния алкохол, отколкото на добрата кухня. Единствената иновация в заведението е разработеното ноу-хау за размразяване на месни продукти. Процедурата включва следните стъпки – отваряне на фризера, избор на месо, приклякване и систематично удряне на пакета в мръсния кухненски под.

Дори джентълмен като Манчев няма да сдържи нервите си и ще избухне с думите „Това е най-гадното нещо, което съм ял”. И това не е всичко - репликата „Кухнята ти е трабант” е най-доброто, което се изплъзва от разгневения кулинар.

За двете години от създаването на пицарията двамата съдружници не само че не печелят, но вече са изправени на кръстопът. Собствениците Мирослав и Калоян са абсолютна противоположност. Калоян успешно ръководи и друго заведение, а за Мирослав пицарията е първи опит в ресторантьорството, в който е вложил всичките си спестявания, събрани от тежката работа в чужбина. За него успехът на заведението е въпрос на живот и смърт. 

Окончателната диагноза на Манчев за заведението е хронично-прогресиращ синдром на Бар-нон-ресторант. Каква терапия ще назначи той и ще се стигне ли до раздяла между съдружниците, гледайте отново в епизода от втория сезон на „Кошмари в кухнята” днес от 17.00 ч. по Нова. 

Очаквайте скоро новини за новия сезон на любимото ресторантьорско риалити. Ако притежавате ресторант или заведение и искате да подобрите своя бизнес с помощта на шеф Манчев, можете да се запишете за участие в новия сезон на „Кошмари в кухнята” на имейл koshmari@ntv.bg, както и на Facebook страницата на предаването.