Цветомир Иванов и Румен Луканов за първи път в тандем в „Сделка или не” на 25 декември

Обичаната телевизионна игра „Семейни войни” се подготвя за голямото си завръщане в ефира на Нова телевизия с нова доза забавления, изпитания и нов водещ. Съвсем скоро зрителите ще могат да се насладят на истинско телевизионно шоу и ще станат свидетели на колоритните предположения на участниците, бурните им емоции и спонтанните реакции в очакване да чуят кои са най-популярните отговори на предварително зададени на над 100 човека въпроси.

Цветомир Иванов ще е новият водещ на предаването. Той е усмихнат, забавен и изпълнен с много енергия, с която е готов да зарежда не само участниците, но и зрителите на Нова всяка делнична вечер.

Цветомир е преминал през НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”, обучавал се е в класа на професор Крикор Азарян, с асистенти Тодор Колев и Николай Поляков. Играе в Държавния театър в Перник, Театър „Българска армия” и Сатиричен театър „Алеко Константинов”. Има изяви и на парижка сцена. 

Телевизионната му кариера е свързана именно с Нова, където той е един от водещите на първия сутрешен блок в частната медия – „Почна се”. Цветомир Иванов участва в различни детски, кулинарни и хумористични предавания. Едно от главните действащи лица е във филмите „Корпус за бързо реагиране” и „Корави старчета”. Забавната роля на водещия от екрана е преминала и в обикновения живот, където приятелите му го наричат с прякора Усмивката, заради доброто му настроение и желанието му постоянно да забавлява околните. 

Отново ще видим Цветомир в действие в ефира на Нова на 25 декември, но не в „Семейни войни”, а в едно от трите благотворителни издания на „Сделка или не”, посветени на „Българската Коледа”. Цветомир ще играе в тандем с Румен Луканов, с когото ги свързва не само благородната кауза, но и новото предаване „Семейни войни”, чийто продуцент е компанията BlueBox Entertainment, зад която стоят Атанас Маринов и Румен Луканов. 

Не пропускайте да видите как новият водещ ще се справи с финансовия тест „Сделка или не” на 25 декември, а съвсем скоро и в новата му роля – като водещ на предаването „Семейни войни” по Нова.

Ако вие сте семейство, което иска да печели и да се забавлява заедно, запознайте се с условията за участие и не пропускайте възможността да се запишете за кастинг. Най-интересните моменти въпроси можете да следите и във Facebook страницата на „Семейни войни”