Гледайте екшъна „Спасителен отряд” тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Кевин Костнър и Аштън Къчър представят една разтърсваща история за героизма и саможертвата в екшъна „Спасителен отряд” тази вечер от 22.00 ч. по Нова. Филмът на режисьора Андрю Дейвис дава поглед „отвътре” към живота на спасителите от Бреговата охрана на САЩ.

След като загубва екипа си във фатална катастрофа, легендарният морски спасител Бен Рандъл (Кевин Костнър) е изпратен като преподавател към елитна тренировъчна програма за морските спасители на Бреговата охрана. Докато се бори да преодолее болката от смъртта на хората си, той се отдава напълно на преподаването, а с необичайните си тренировъчни методи обръща програмата им с главата надолу. Там се среща с младия, самоуверен шампион по плуване Джейк Фишер (Аштън Къчър), който гори от желание да е най-добрият.

По време на тренировките Рандъл помага на Джейк да изгради своя характер, като комбинира необработения талант с дръзновението и всеотдайността, които се изискват от морските спасители. След завършването на школата Джейк следва Рандъл в Кодиак, Аляска, където се сблъсква отблизо с присъщите опасности на Берингово море. В първото си солово спасяване Джейк научава от Рандъл истинското значение на героизма и саможертвата, звучащо в девиза на спасителите - „За да живеят другите!".

Не пропускайте екшъна „Спасителен отряд” от 22.00 ч. по Нова.