Вижте какво е модерно!

Всяка уважаваща себе си жена (дори и онази, която твърди, че не се интересува от мода) надава ухо и хвърля поглед към най-новите модни тенденции. Няма как, заложено ни е – и стремежът към красивото, и желанието да сме съблазнителни. От своя страна пък, ние не успяваме да устоим на съблазънта на обувките. Колкото и да се опитваме, то е по-силно от нас – онзи невероятен, изящен нов чифт сандали, които изглеждат като произведение на изкуството (а покрай тях – и ние) ни карат да изгубим ума и дума и с разтреперани от вълнение и възбуда пръсти да вадим портмонетата.

 

Разбира се, не е необходимо женските ни прегрешения да се отразяват пагубно на портмонетата ни. Решението се нарича KALAPOD, а на www.kalapod.bg можете да намерите огромно разнообразие от топ актуални обувки на изключително конкурентни цени. KALAPOD е марка, която държи на качеството и комфорта, но това никога не е за сметка на красотата и модерния дизайн. Това не е всичко – фирмената политика на KALAPOD е насочена изцяло към клиента, затова можете да се възползвате от ежеседмичните промоции и намаления, а безплатната доставка за поръчки над 40 лв и възможността за безпроблемно връщане на закупените обувки са само допълнителен бонус. А понеже лятото вече ни мами и изкушението да захвърлим тежките ботуши е огромно, какво по-хубаво от това да изберем новите си сандали отсега?

 

За лято 2016 дизайнерите предлагат изключително разнообразие от линии. Има буквално всичко и за всеки вкус, така че да съумеете да сте в крак (и сандал) с модата, без да изневерявате на личния си стил. Има класически елегантни сандали с висок тънък ток и множество фини каишки. Има и по-авангардни модели с груб, масивен ток. Платформите, които не са излизали от мода през последните няколко години, отново са във вихъра си. А твърдението, че една жена не може да бъде елегантна без токчета категорично се опровергава от сандалите с равна подметка – независимо дали са тип „гладиаторски”, с каишки нагоре по крака, или някой по-изчистен модел. 
Цветовете на лятото са ярки – червено, синьо зелено. Но бежовото и неговата компания от нежни, пастелни тонове също присъстват категорично. Металните нюанси ще бъдат хит, особено сребристото. Характерни са множеството декорации – бродерия, ресни, катарами, апликации, камъни. С тяхна помощ обувките вече приличат на истински бижута и прекрасен акцент към летния ви тоалет. Що се отнася до материите – освен класическата кожа, на почит са велурът и текстурата тип „змийска кожа”, текстилните материи и особено дантелата, която стои изключително нежно и секси. И разбира се, когато говорим за дамски сандали – каишки, каишки, каишки. Без значение дали са тънки или дебели, дали обхващат целия крак или придържат минималистично глезена. Каишките са невероятно секси, излагайки на показ дамските крака, без при това да губят от елегантността си.

 

Всички тези тенденции важат и при сандалите с марка KALAPOD. Винаги актуални и с колекции, които се обновяват всяка седмица, KALAPOD са точно това, което ви трябва за лятото – лекота, удобство, функционалност и съблазнителност. Лятото е сезон на музика и цветове, на пориви и вдъхновения, в който не ни трябва кой знае колко, за да се почувстваме щастливи. Понякога дори само чифт нови обувки ни стигат. Особено ако са онези невероятни, изящни сандали, които изглеждат като произведение на изкуството (а покрай тях – и ние). 

 

*Платена публикация