Калин Врачански взриви залата с парче на Бритни Спиърс в шоуто за звездни преобразявания по Нова

Изпълнената от фолк примата Преслава песен на Криско се оказа с неочакван финал в шоуто „Като две капки вода“ в понеделник по Нова. След като най-известният рапър в България дойде да види превъплъщаването на чаровната певица, той излезе на сцената, за да изпълнят заедно част от парчето „Шапка ти свалям“.

„Знам колко е трудно само за седмица да влезеш в кожата на друг артист. Адмирации за представянето ти“, заяви R&B звездата, шегувайки се, че това е един „недоносен Криско“ с осанка на фината Преслава.

Калин Врачански взриви залата с появата си в образа на Бритни Спиърс и парчето I love rock’n roll, които му донесоха първо място за вечерта. Известният актьор не само се справи успешно с пеенето и първото си предизвикателство на високи токчета, но и се впусна в танц на мотор като самата поп дива.  

Жоро Низамов и Светльо показаха истинско партньорство на сцената като Дзукеро и Пол Янг.  „Виждала съм се няколко пъти с Дзукеро и наистина Жоро се справи страхотно“, беше похвалата на Саня Армутлиева, която замести Дони на съдийската маса. Дамите от журито дори станаха на крака след появата на Орлин Павлов, който заличи неприятните си преживявания от предишния образ с Candle in The Wind на Елтън Джон.

Най-динамичното си изпълнение на сцената на „Като две капки вода“ направи Джулия, която се превъплъти в своята колега и приятелка Поли Генова. „Интелигентността и талантът ти те правят много ценна за мен“, сподели Хилда след изпълнението на Прея, която не само се впусна в нетрадиционен индийски танц, но и успя да пресъздаде обработения глас на Мо от Major Lazer. Поли Генова повлече феновете в един истински хит на The Weekend, а Геро донесе рок настроението с Металика.

Не пропускайте „Като две капки вода” и следващия понеделник от 20.00 ч. по Нова.

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.