Не пропускайте най-обичаното шоу за звездни трансформации, което ще определи четиримата финалисти в момента по Нова

В момента по Нова осемте звезди на единственото шоу за звездни трансформации в България „Като две капки вода” ще се впуснат в артистична надпревара, която ще отличи потенциалните победители за големия финал на 30 май. Четиримата артисти с най-висок резултат на полуфинала ще имат реален шанс да спечелят първото място в оспорваната класация, както и голямата награда – лек автомобил.

Юлиян Константинов беше специален гост по време на репетициите на Орлин и неговата подготовка за оперното изпълнение на Николай Гяуров. „За мен е чест такъв голям певец да отдели от времето си и да ми даде ценни съвети“, разказа Орлин, който получи напътствия от известния оперен бас. „Двете най-добри певици, съществували някога!“, е категоричната преценка на Поли Генова за предстоящото й предизвикателство, което включва незабравимия дует на Уитни Хюстън и Марая Кери. Талантливата блондинка ще трябва да се справи с песента When you believe, като вземе най-доброто от двете музикални диви. Преслава пък ще има възможност да си припомни народното пеене, което е нейна специалност, с песен на Валя Балканска. Въпреки уменията, фолк дивата не крие, че родопското пеене може да се окаже непосилна задача, а орнаментиката – висока летва. „Една разгневена жена“ ще бъде новата роля на Прея, която ще премери актьорски умения с Арета Франклин. Калин Врачански ще опита „най-шизофреничната“ задача от началото на шоуто като вокалист на световната метъл банда – Korn. Актьорът не само набляга на физическата подготовка за образа на неконтролируемия Джонатан Дейвис, но и на вариацията от тонове, през които ще премине само за няколко минути. Геро ще се превърне в легендата Крис Норман, запявайки Alice, а Джулия Бочева ще трябва да научи жестовете и характерните тикове на Ейми Уайнхаус. Жоро Низамов и Светльо ще се впуснат в своите стихии – операта и рок музиката. За целта обаче дуетът ще трябва да се превъплъти в емблемите на двата музикални стила – Браян Адамс и Лучано Павароти. Какво споделиха пред водещите на „Събуди се“ можете да видите тук.    

Как ще се справят звездите на полуфинала? И кои ще са четиримата финалисти с най-висок резултат в класацията,  които ще се впуснат в голямата финална надпревара? Не пропускайте „Като две капки вода” в момента по Нова. 

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com