В епизодите на сериала тази вечер от 20.00 до 22.00 ч. по Нова спор между Биляна и Калин ще предизвика съдбата

Напрежението между лекарите в болница „Свети Кирил” нараства все по-сериозно в „Откраднат живот”. В седмицата на големите финали по Нова зрителите могат да гледат двойни епизоди, за да проследят развръзката на първия сезон на българския сериал. В епизодите тази вечер от 20.00 ч. до 22.00 ч. скандал между Биляна и Калин ще предизвика съдбата. 

Биляна продължава да живее в апартамента на Калин, но той вече не иска само приятелство. Нейните постоянни откази ще станат причина за сериозен спор между двамата, което ще накара Биляна да направи кардинални заключения за бившия си любим. 

Междувременно Александър е разкъсван от вътрешни терзания и само появата на проф. Камбуров ще го направи щастлив. Доктор Василев ще се чувства все по-беззащитен в желанието си за близост с Биляна. Дали той ще се осмели да наруши обещанието, което даде на Калин и ще изложи ли кариерата на своята любима на риск? 

Не пропускайте двата епизода на „Откраднат живот” тази вечер от 20.00 до 22.00 ч. по Нова. 

Гледайте епизодите на сериала отново само в NovaPlay тук>. 

Допълнителна информация за сериала „Откраднат живот” ще откриете на официалната Facebook страница, както и в канала във Vbox7.com.