Завладяващият финал на първия сезон ще настъпи с двоен епизод тази вечер от 20.00 до 22.00 ч., когато всички герои ще бъдат изправени пред съдбоносни обрати

Неочаквана развръзка предстои в сериала „Откраднат живот” тази вечер по Нова. Завладяващият финал на първия сезон ще настъпи с двоен епизод от 20.00 до 22.00 ч., когато всички герои ще бъдат изправени пред съдбоносни обрати.  

Доцент Захариев признава на съпругата си, че обича доктор Стилянова. В опита си да го задържи, Виолета обещава да се промени. Той обаче остава непреклонен, с което предизвиква желанието й за мъст. 

Възмездие търси и Калин, решен да съсипе Александър. В поредица от случайности Биляна попада на неочаквани истини. 

Доктор Кръстева приема малко момче с тетралогия на Фало, а Александър и професор Камбуров поемат неговия случай. Новият медицински казус връща доктор Кръстева към спомен от миналото, свързан с разтърсващи разкрития. 

Какви ще са последиците от работата на доктор Василев с момчето, което има същата диагноза, с която самият той се е родил? Ще бъде ли разкрита най-голямата тайна на Генадиев? 

Не пропускайте дългоочакваната развръзка на „Откраднат живот” тази вечер от 20.00 до 22.00 ч. по Нова.

Гледайте епизодите на сериала отново само в NovaPlay тук>. 

Допълнителна информация за сериала „Откраднат живот” ще откриете на официалната Facebook страница, както и в канала във Vbox7.com.