Двамата финалисти влизат във финален сблъсък за титлата във формата тази вечер от 22.30 ч. по Нова

„Определено на финала на „Звездни стажанти” ще стане нещо, което никой не е очаквал. Той ще е като обобщение на всички мисии досега във формата”, разкри рапърът 100 Кила в „Комбина” броени часове преди големият финал на риалитито тази вечер от 22.30 ч. по Нова.

Двамата финалисти в първия сезон на „Звездни стажанти” – Марта Вачкова и Явор Янакиев - 100 Кила, разкриха пред Галя Щърбева и  Лора Крумова какво са научили за себе си и как ги е променило предаването.

„Не знаех, че съм толкова търпелива. Оказа се, че имам толкова много търпение и сила да търпя хора да манифестират по главата ми, да ме блъскат и ритат”, призна Марта Вачкова.

„Осъзнах, че съм много разхвърлян в моя бизнес. Предаването ми показа, че всичко е възможно, когато го подготвиш добре и това много ще ми помогне занапред в работата ми", разкри Явор Янакиев. Рапърът смята, че е научил много неща от Боса Стефан Шарлопов и се надява да научи още много.

Двамата противници споделиха, че хранят взаимно уважение и всеки смята другия за достоен за победител в „Звездни стажанти”. 100 Кила разкри, че за него голямата победа е била на полуфинала, когато Тити е засвидетелствал уважението си към него. „Винаги трябва да уважаваме възрастните, защото има какво да научим от тях”, убеден е Явор. „100 Кила трябва да спечели, защото е млад и има спортен дух”, смята Марта Вачкова.

Грандиозен благотворителен търг ще определи победителя в „Звездни стажанти” тази вечер от 22.30 ч. по Нова. Двамата финалисти са отговорни за всеки елемент от събитието, освен това сами трябва да решат какви предмети ще продават на търга и да си ги набавят, както и да продават билети, които нямат фиксирани цени. За да направи работата на финалистите по-лека, Шарлопов им осигури по двама асистенти. Към Марта се присъединиха Тити Папазов и Таньо Шишков, а Килата беше подкрепен от Рут Колева и Алекс Сърчаджиева.

Двата отбора мигновено се впуснаха в изпълнение на задачата, по-уверени и готови за победа от когато и да било. Подходите, които Марта и Явор приеха, бяха напълно различни. Докато рапърът реши да събира ценни и интересни предмети, принадлежащи на известни българи, Марта реши, че това не е достатъчно стилно и заложи на картините, които децата от Ателие „Прегърни ме” са нарисували.

IFrameДали Марта ще се окичи с голямата победа, или Явор ще победи актрисата в тази последна надпревара? Кой ще събере повече средства за своята кауза? Не пропускайте финала на „Звездни стажанти” тази вечер от 22.30 ч. по Нова. 

Допълнителна информация ще откриете в официалната Facebook страница, а интересни видеа ви очакват в официaлния канал на формата във Vbox7.com.