Ники Сотиров, Бони, Весела Нейнски, Зорница Линдарева, Диджей Дамян ще са звездни домакини в кулинарното шоу тази седмица по Нова

Тази седмица в „Черешката на тортата” Ники Сотиров, Бони, Весела Нейнски, Зорница Линдарева, Диджей Дамян ще приготвят микс от уникални специалитети, гарнирани с много изненади и поднесени в приятна атмосфера.

Началото на кулинарния маратон тази вечер ще сложи Ники Сотиров, който ще посрещне гостите си в стилна вила, в близост до София. Разнообразните ястия и нетрадиционната обстановка ще дадат силен старт на седмицата.

Във вторник Зорница Линдарева ще е домакин, а мястото на вечерята е домът на нейната баба. Изборът на менюто, подготовката и резултатът определено ще изненадат някои от участниците, други ще реагират учтиво, а при трети ще видим открито недоволство.

Вечерта на Весела Нейнски ще й даде възможност освен талант в пеенето да демонстрира и талант в кухнята, посрещайки компанията в дома си. Една много лична и съкровена тайна ще предизвика съчувствието на останалите, а противопоставянето класическа музика – чалга ще породи първия конфликт в предаването.

Бони ще е домакин в „Черешката на тортата” в четвъртък, когато ще запретне ръкави, за да демонстрира как се справя на кулинарната сцена в дома си. Зрителите отново ще станат свидетели на искри на напрежение между участниците, но един скрит талант на Бони ще умилостиви групата и ще разчувства присъстващите.

В петък вечер  престилката ще сложи DJ Дамян, а мястото, където е избрал да ги посрещне е вила във Велинград. Приготвеното ястие ще се окаже не по вкуса на дамите, но приятната атмосфера ще компенсира първоначалните реакции и ще сложи подобаващ финал. 

Кой ще е победителят и какви ще са големите изненади на седмицата? Ще успее ли шеф Манчев отново да помогне със съветите си? Не пропускайте „Черешката на тортата” – всяка делнична вечер, от 20.00 ч. по Нова.

Актуалните новини следете във Facebook страницата, както и във Vbox7.com канала на предаването.  Всички епизоди можете да откриете в NovaPlay.