Най-гледаният български сериал се завръща през септември по Нова

Първият сезон на „Откраднат живот” се превърна в безпрецедентен фаворит на зрителите, а последният му епизод даде колкото дългоочаквани отговори, толкова и нови въпроси. Снимките на втория сезон на най-гледания български сериал вече стартираха и почитателите му ще могат да се радват на своите любими доктори още от септември по Нова.

Първият снимачен ден беше истински празник за актьорите и екипа на сериала, които признават, че са се превърнали в едно голямо и щастливо семейство. След близо два месеца пауза те отново се събраха в болница „Свети Кирил” в Киноцентър Бояна и всички бяха на мнение, че по-лесно им е било да облекат белите престилки, отколкото да ги съблекат след края на снимките за първи сезон.

Актрисата Радина Думанян разкри, че през втория сезон зрителите на „Откраднат живот” ще станат свидетели както на нови, драматични обрати, така и на голямата любов между доктор Захариева и доктор Василев, която вече няма причина да бъде държана в тайна. Тази любов ще се превърне и в новата движеща сила в живота на Биляна, но „щом има много любов, означава, че ще има и много трудности” – признава чаровната актриса.

„Историята ще става все по-сложна. Когато такива страшни неща излязат наяве хората се променят” – усмихва се загадъчно актьорът Емил Марков, който умело влиза в ролята на доцент Захариев, а екранната му съпруга допълва, че нейният персонаж също ще поднесе нови изненади на зрителите и завършва с многозначителна усмивка: „Виолета Захариева май ще се окаже най-скритата лимонка”.

Нови сюжетни линии, неочаквани обрати, разкрития на дълго пазени тайни и създаване на нови такива – това очаква зрителите на „Откраднат живот” този септември по Нова.

Гледайте епизодите на сериала „Откраднат живот” отново само в NovaPlay тук.

Допълнителна информация за сериала можете да намерите на официалната Facebook страница, както и във Vbox7.com канала на продукцията.