Не пропускайте най-щедрото телевизионно шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Водещата Рая Пакова на най-щедрото шоу посрещна 21 късметлии от различни краища на България и им връчи чекове за страхотни печалби от моментните и лото игрите на Национална лотария.

С най-голяма печалба може да се похвали Сашко Бойчинов от град  Ветрен. Той  получи чек за 300 000 лева, спечелени от билет „Супер Лото +“. Юнер Палаз от град Девин пък се прибра с чек за 100 000 лева от билет „ПОД ПРИКРИТИЕ“.

Билет  „Лото +“ зарадва с 20 000 лева Мартин Димитров от град Русе, а с печалби от 5 000 лева Георги Стоянов от град  Шумен, Марийка Дичева от град Бургас и Василка Петрова от град Чирпан. С печалби от 10 000 лева се прибраха у дома Десислава Шополова от град Плевен, спечелила сумата от билет „Златното съкровище“, Недялка Карналова от село Радилово от билет „Бинго Лото“ и Николай Ангелов от град Перник от билет „Карибско Съкровище“

Познати пет числа и страна на монета в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ осигуриха 5 000 лева печалба на Иван Филипов от град  София. Чек за 5 040 лева от играта с рекорден джакпот от 9 400 000 лева получи и Албена Димитрова от град Варна.

Георги Минчев от град  Кричим забогатя с 5 019 лева от играта „Лото Спорт“, билет „Супер Лото +“ пък ощастливи с печалби от 5 000 лева Иван Стоянов от град  Кюстендил и Мария Киречева  от град  Асеновград. Билет  „Кеш х50“ увеличи с по 5 000 лева бюджетите на Мария Димова от град  Кричим и Антон Тончев от град София, а „Кеш X 20“ зарадва със същата сума Мануела Михайлова от село Любча.

Чекове за печалби от 5 000 лева получиха и Вася Гоцева от град  Дупница от билет „ПОД ПРИКРИТИЕ“, Кирил Грънчаров от село Яхиново от билет „Златните пирамиди 3“, Василка Запрянова от село Отец Кирилово от билет „Златната 7“ и Мирослав Петров от град Костинброд от билет „Лото 6 от 47“.

Вие може да сте следващият щастливец, който ще грабне чек за супер печалба от Национална лотария. Не пропускайте да видите кои са новите късметлии в най-щедрото телевизионно шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.