Най-популярното звездно риалити шоу в българския ефир ще отпразнува своята 10-та годишнина

„Риалити институцията” VIP Brother ще отпразнува своята 10-годишнина под красноречивото мото „Играта загрубява”. Във VIP Brother на 10 забавлението ще е на високи обороти, а мисии в стил twisted comedy ще изненадват и зрители, и участници.  

„Мислите си, че за 10 години сте видели всичко? Недейте, защото VIP Brother вече е на 10 и както приляга на рожденик, ще „почерпи” участниците и зрителите с повече и по-различни изненади отвсякога в стил „комедия с неочакван край”, споделят продуцентите на шоуто. Кастингът за 10-ия юбилей на VIP Brother е специфичен. Освен звездния си статут, съквартирантите ще трябва да притежават и добре развито чувство за хумор и да могат да се шегуват със себе си.

За 10 години през най-известната Къща в българския ефир са минали 108 родни знаменитости и две международни звезди. Осем от тях са напуснали Къщата по собствено желание, 93 – по волята на зрителите, а седем са се увенчали с титлата „Любима звезда на България”. Общият брой на дните, прекарани във VIP Къщата, е 370, през които тя е приютила 10 двойки, шест майки с деца и 14 гост-звезди. Любовта винаги е имала специално място във VIP Къщата: три предложения за брак, една сватба, а много сродни души намират пътя един към друг именно в шоуто. 

Голeмият брат е най-дългогодишният и доказал се като любим риалити формат в българския ефир. В своята 10-годишна история предаването е събирало пред малкия екран милиони зрители от три поколения. Интересът към шоуто не е случаен – всеки сезон на VIP Brother ражда отношения, сцени и реплики, които се превръщат в градски фолклор и се обсъждат дълго след края на предаването. Често родните звезди се разкриват в неподозирана светлина, но каквото и да се случва зад стените на Къщата, равносметката на финала е положителна. Почти всички участници споделят, че за тях преживяването VIP Brother е донесло само позитиви и горещо препоръчват експеримента, а много от тях са склонни да се завърнат в шоуто отново. 

„Слава, пари, освежаване на имиджа, адреналин... мотивите да влезеш във VIP Brother не само в България, а навсякъде по света са много, но основният си остава приключението и възможността да се самоопознаеш в екстремни условия”, коментират продуцентите и се радват, че с всеки следващ сезон все по-малко се налага да убеждават звездите да участват в шоуто. 

VIP Brother на 10 започва през септември по NOVA. 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес