Гледайте срещите на живо от 19.00 ч. и 21.15 ч. по DIEMA SPORT и в GONG PLAY

ЦСКА ще се опита да постигне първа победа на чужд терен в Първа лига. Момчетата на Христо Янев гостуват на „Пирин” в двубой от четвъртия кръг на първенството, а срещата можете да гледате на живо тази вечер от 19.00 ч. в ефира на DIEMA SPORT и в GONG PLAY.  

„Червените” загубиха първото си гостуване в първенството в Стара Загора от „Верея”, а сега ще търсят успеха, за да запазят третото си място, след като отборите на „Черно море” и „Дунав” постигнаха успехи в петъчните срещи. Янев ще заложи на най-доброто, с което разполага в момента. Една от малкото въпросителни е кой ще партнира на Чорбаджийски в центъра на отбраната на тима, отбелязва Gong.bg

Още една среща от четвъртия кръг на Първа лига предстои тази вечер, когато „Лудогорец” посреща „Монтана” на стадиона в Разград. След успеха над „Виктория Пилзен” в плейофа за Шампионска лига тимът на Георги Дерменджиев вероятно ще добави нови три точки в българското първенство.

Двата тима допуснаха поражения в третия кръг на шампионата, след като „Монтана” загуби с категоричното 0:3 от „Локомотив Пловдив”, а „Лудогорец” от „Левски” с 0:1. Гостите от „Монтана” и техният наставник Стевица Кузмановски са под напрежение предвид точковия актив на тима, а именно 1 точка. Срещата можете да следите на живо от 21.15 ч. в ефира на DIEMA SPORT, в GONG PLAY и Gong.bg.