Новите филмови предложения във „Великият понеделник” са вече онлайн на Facebook страницата на KINO NOVA

Дамите поемат на поход срещу несправедливостта и системата, за да спасят света в седмата седмица на кампанията „Великият понеделник” по KINO NOVA. Зрителите могат да подкрепят Дженифър Лорънс, която влиза в ролята на непокорната Катнис Евърдийн в приключенската фантастика „Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част 1“, създадена по бестселърите на Сюзън Колинс, за да поведе народа срещу гнета на президента Сноу.

Мила Йовович също се бори за зрителския вот, тръгвайки на поход за спасение на човечеството с помощта на Брус Уилис в режисираната от Люк Бесон екшън-фантастика „Петият елемент”. Даян Лейн  пък ще предизвика заедно с Джон Малкович истинска революция в света на конните надбягвания в създадената по действителни събития спортна драма „Секретариат – конят легенда”.

Двукратните носители на „Оскар“ Ема Томпсън и Том Ханкс влизат в истинска битка един срещу друг в биографичния филм „Спасяването на Мистър Банкс“, разказващ за създаването на класическата анимация „Мери Попинс” от Уолт Дисни. Почитателите на високите скорости могат да гласуват за екшъна „Бързи и яростни 5: Удар в Рио”, който събира класическия актьорски състав на култовата поредица – Пол Уокър, Вин Дизел, Лудакрис, Тайрийз Гибсън и Дуейн Джонсън- Скалата с Джордана Брустър в ролята на Миа, за да се преборят с престъпния синдикат на бразилски наркобос.

Феновете могат да изберат своя фаворит на Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 29 август, в 21.00 ч. по KINO NOVA. Това лято „Великият понеделник” протича под мотото „Зрителят печели”, докато играе и се забавлява в специално създаденото Facebook приложение на KINO NOVA. Всяка седмица участниците имат възможността да се сдобият със страхотни брандирани награди, а на финала един от всички гласували, изтеглен чрез жребий, ще спечели голямата награда – 3D система за домашно кино.

„Великият понеделник” – понеделник от 21.00 ч. KINO NOVA