Желаещите да участват в новия формат на NOVA могат да се явят на кастинг на 9,10 и 11 септември в „Студио 5” на Национален дворец на културата

По темата

„Много смях и интрига очакват зрителите в шоуто „Пееш или лъжеш”, разкриха водещите на новия формат на NOVA Мария Игнатова и Ненчо Балабанов в „Здравей, България”.

„Забавлявахме се искрено и се смяхме с глас, докато гледахме епизоди на „Пееш или лъжеш”, излъчени в чужбина”, сподели Мария Игнатова.

„България е първата европейска страна, в която ще бъде реализиран този формат”, разказа Ненчо Балабанов. „Много хора са останали с впечатление, че това е шоу, в което два часа ще се пее фалшиво, но това не е така. Това е предаване за хора, които не могат да пея, но с артистичните си умения могат да излъжат, че са страхотни певци”.

Участниците ще бъдат оценявани от една известна личност от музикалната сцена у нас с помощта на съвет от експерти. Част от тях ще бъдат забележителни певци с музикален талант, а останалите ще твърдят, че притежават такъв. Гост-звездата ще има специална мисия – да определи кой „пее” и кой „лъже” на сцената, а на финала я очаква дует с победителя. 

„Ние (водещите) също няма да знаем кой наистина пее и кой се преструва. Гост-звездите визуално ще преценяват доколко участника може да пее и доколко лъже, че пее. Накрая, когато отпадат един по един, те ще се представят с по минутка пеене, за да се разбере дали наистина имат музикален талант или се преструват”, разкри Ненчо Балабанов.

Всички, които искат да вземат участие в най-новото телевизионно шоу, могат да се запишат за участие на телефон 0885 613 363, Кастингът ще се проведе на 9,10 и 11 септември в Национален дворец на културата, „Студио 5”. 

Междувременно Ненчо Балабанов и Мария Игнатова се подготвят специална изненада за концерта „Заедно сме №1”, с който NOVА ще отбележи на 6 септември, вторник, от 20.00 ч. в Княжеската градинка заедно със зрителите началото на есенния телевизионен сезон.

Какво още разкриха Ненчо Балабанов и Мария Игнатова за своето изпълнение на концерта „Заедно сме №1” и за шоуто „Пееш или лъжеш”, гледайте във видеото от „Здравей, България”.