“Лента” с идея за магически подарък за началото на учебната година

Новият магически филм на Стивън Спилбърг “Добрият великан“ е най–добрият подарък за началото на учебната година. Премиерата на семейното фентъзи е на 16 септември в кината у нас. Режисьорът Спилбърг споделя, че това е история за приятелството, лоялността и защитаването на приятелите, която показва, че дори и едно малко момиче може да помогне на един голям гигант да разреши и най-големите си проблемите. В главните роли са Адам Гудли, Бил Хадер, Джемайн Клемент, Марк Райлънс, Олафур Дари Олафсон, Пенелопе Уилтън и Ребека Хол.

Екранизацията на едноименната книга на Роалд Дал е по сценария на Мелиса Матисън, а филмът е във формат 3D и озвучен на български с гласовете на Сава Пиперов, Малена Шишкова, Василка Сугарева, Георги Иванов, Надя Полякова, Момчил Степанов, Веселин Калановски и др.

Снимки от филма може да видите тук

Добрият Великан не е като другите обитатели на Гигантската страна. Той е с огромни уши и остра миризма,  приятно глуповат и държи на себе си през повечето време. Преди да пристигне в Гигантската страна, предпазливата 10-годишна Софи от Лондон първоначално е изплашена от мистериозния гигант, но скоро осъзнава, че той всъщност е нежен и чаровен. Великанът я отвежда в страната на сънищата, като обяснява всичко за тяхната магия и мистерия. Двамата скоро заминават за Лондон, за да се срещнат с кралица Виктория (Пенелопе Уилтън) и да я предупредят за опасна гигантска ситуация, но преди това трябва да я  убедят, че гигантите наистина съществуват.

“Лента”  е марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространение в България. След топ филмовите предложения на “Лента” “Престъпник” и “Война на дронове”, завладяващите комедии – “Моята голяма луда гръцка сватба 2”, “Денят на мама”, “Любезните пичове” и “Гости от миналото: Революцията”, сезон лято/есен продължава с нови хитови предложения всяка седмица. Революционните хитове в трилър-жанра “Игра на нерви“ и “I.T.” вече са в кината, а от 30 септември престои премиерата на “Море в пламъци“. Подробна информация за заглавията, разпространявани от “Лента”, можете да намерите на уебсайта на компанията.