Видеото към "Лъжи" е дело на режисьора Павел Г. Веснаков и оператора Мартин Балкански – професионалисти с главна роля в снимачния екип на "Откраднат живот"

Лъжи, любов и неизказани думи са в центъра на новото видео на дует "Авеню" към песента "Лъжи". Парчето, което се появява в нов аранжимент към най-успешния сериал на медицинска тематика у нас, носи не само посланията на "Откраднат живот", но и своя история с добре познати лица. Ролите са поверени на две от звездите на продукцията – актьорите Радина Думанян и Димо Алексиев, които влизат в нов любовен сюжет. 

"Всяко послание на песента загатва ситуация, продиктувана от нещо премълчано или емоция, която е останала дълбоко скрита – както за нас, така и за героите на "Откраднат живот". Благодарение на участието на големи таланти като Радина и Димо успяхме да пресъздадем атмосферата, която песента носи", разказват Заки и Боби. Видеото към "Лъжи" е дело на режисьора Павел Веснаков и оператора Мартин Балкански, които са в основата на снимачния екип на лекарския сериал. 

Още снимки от създаването на видеото вижте ТУК

"Беше изключително приятно да работя още веднъж с този екип. Лъжата за жалост става все повече част от ежедневието ни. Така става и тема, която ни вълнува все по-често", разказва Димо Алексиев, който влиза в нова любовна история с Думанян. Актьорите допълват, че песента е естествено продължение на история, която са преживели със своите образи от началото на сериала.