Желаещите имат уникалната възможност да се включат в публиката на 12 октомври и да подкрепят избора на първата гост-звезда – Любо Киров

Музиката и сцената са подходящи за всеки, който умее истински да се забавлява – именно това ще докаже първото издание на “Пееш или лъжеш“. Шоуто, представено за първи път в България от NOVA, ще даде шанс на всеки желаещ да се изяви и да завладее журито, благодарение на своето излъчване. Уникална възможност ще получи и публиката на предаването, която ще види на живо избора на звездите в “Пееш или лъжеш“, подкрепяйки ги в решенията.

По темата

“Намираме се в студиото, където записвам последния си сингъл. Както разбирате, изпял съм моето парче, а сега е важно да чуем дали участниците в новото шоу “Пееш или лъжеш“ могат да го направят.  Заповядайте на 12 октомври, за да ги чуете заедно с Любо Киров, Мария Игнатова и мен“, разказа пред камерата на "Здравей, България"  водещия на новото забавното музикално шоу Ненчо Балабанов.

Желаещите да станат част от публиката, могат да се обадят на телефон 0885613363 и да запазят своята покана за снимките на новия за България формат.