Дария Симеонова, Марта Вачкова и Ралица Паскалева повдигнаха завесите около развитието на сюжета в лекарския сериал

Нови герои и интересни обрати очакват зрителите в хитовия български сериал “Откраднат живот”. Това разкриха изпълнителките на ключовите дамски роли в лекарската поредица - актрисите Дария Симеонова, Марта Вачкова и Ралица Паскалева, при гостуването си в “Събуди се”.  

“В историята много рязко настъпват обрати. Понякога си мислиш, че знаеш накъде се развива даден герой, а в следващия момент някакво вдъхновени в главите на сценаристите и всичко се обръща за части от секундата.”, разкри Дария Симеонова.

Нейната героиня – пиарът на болница “Св. Кирил” Наталия, ще претърпи много интересно развитие и в следващите епизоди ще се разкрият някои тайни от миналото ѝ и личния ѝ живот.

“Сценарият е изключително динамичен и добре написан. Сюжетът на “Откраднат живот” дава на зрителите това, което липсва в българското кино – нормални истории на нормални хора от нормалния живот. Радва ме, че обикновени хора се припознават в моята героиня. Познавам главна сестра, която има сходна съдба като сестра Жекова”, сподели Марта Вачкова.

“Искам да отбележа, че случаите, които представяме в сериала, са истински”, разкри Ралица Паскалева.

“Откраднат живот” не само завладя сърцата на българските зрители, но промени и живота на актьорите, които участват в сериала. Марта и Ралица споделиха, че се случва хората на улицата да се обръщат към тях с имената на екранните им героини.

“Превърнахме се в семейство, а творческият процес е страхотен”, разказаха трите актриси, като отбелязаха, че все още успяват да отделят своя реален живот от този на героините си.

Какво още разкриха Дария Симеонова, Марта Вачкова и Ралица Паскалева за развитието на героините си в сериала, гледайте във видеото от “Събуди се”.

Не пропускайте епизодите на “Откраднат живот” във вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA.

Ако сте пропуснали премиерните епизоди на втори сезон на "Откраднат живот", можете да ги гледате отново само в NOVA PLAY. Допълнителна информация за сериала ще откриете на официалната Facebook страница, както и във Vbox7.com.