Не пропускайте "Откраднат живот" във вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA

"Сериалът "Откраднат живот" създава история, която липсва в българското кино – история за истинските хора. Радваме се, че имаме възможност да участваме в сериал, който показва богатата гама от човешки емоции",  това разкриха актрисите в най-успешния медицински сериал у нас – Дария Симеонова, Марта Вачкова и Ралица Паскалева при гостуването си в "Събуди се".

По темата

"Всички случаи в сериала са истински, включително и хипнозата, прилагана на д-р Стилянова", разказа Ралица Паскалева. Тя допълни, че е получила стотици въпроси за оцеляването на младата лекарка по време на лятната пауза. Цялото интервю можете да гледате тук

Тази седмица зрителите на "Откраднат живот" ще проследят драматичното развитие в образа на Евгения след разкритието на д-р Генадиев. Останала сама в гората, тя ще бъде подложена на тежки моменти в срещата с миналото. Д-р Стилянова ще се окаже в дълбоко противоречие относно бащинството на д-р Захариев и правото му да участва в живота на бъдещото им дете. Междувременно Виолета ще начертае план с нова родилка, чието бебе да се превърне в разменна монета за д-р Лазаров и хипнозата на Галя. Неочаквано разкритие ще направи д-р Кръстева по време на вечеря с д-р Хинова и д-р Мазов, които ще бъдат въвлечени в историята на свои колеги. Алекс и Биляна ще вземат важно решение за семейното си бъдеще, което ще промени посоката на младата двойка.

Не пропускайте епизодите на "Откраднат живот" – във вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA. ​

Ако сте пропуснали премиерните епизоди на втори сезон на "Откраднат живот", можете да ги гледате отново само в NOVA PLAY. Допълнителна информация за сериала ще откриете на официалната Facebook страница, както и във Vbox7.com.