"Не си за мен" е по музика на музикалния продуцент на X Factor UK Рей Хеджис, текстът е дело на Venci Venc’

"Не си за мен" е заглавието на сингъла, с който Кристиан Костов от четвъртия сезон на X Factor дебютира на 7 октомври. Талантливото момче с българска кръв първо покори публиката в Русия, където стана финалист в The Voice Kids (Голос Дети), а само година по-късно емоционалните му изпълнения го превърнаха във фаворит както на тийнейджърите, така и на по-зрялата публика в България, която го подкрепяше до самия финал на най-успешния музикален формат у нас. 

Първият солов проект на Кристиан има естествен потенциал за успех и извън България. Затова във "Вирджиния Рекърдс", компанията-продуцент на 16-годишния изпълнител, са приготвили и английска, и руска версия. Английското заглавие на парчето е You Got Me Girl, а руското е "Ты Мой Огонь". Песента е писана за Кристиан от хитмейкъра и музикален продуцент на британския X Factor Рей Хеджис заедно с Найджъл Бътлър и Айзък Евънс. Българският текст е дело на хип-хоп звездата Venci Venc’, а руският на Вадим Булаев и брата на Кристиан – Даниел Костов.

Само за два дни след премиерата си видеото е гледано над 150 хиляди пъти в интернет, а проектът вече се нареди сред хитовете в радио и телевизионния ефир у нас. Концепцията за голяма част от кадрите и хореографията, изпълнявана от Кристиан и екранната му партньорка, са на хореографа Милен Данков, а режисурата е поверена на Васил Стефанов.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес