Новият за България формат е номиниран в международните награди "Еми" тази година

Най-успешният хип-хоп изпълнител в България Криско е втората гост-звезда, която ще стане част от забавното музикално шоу "Пееш или лъжеш". Хитмейкърът, който наскоро основа и собствена продуцентска компания, ще се довери изцяло на интуицията и съветниците си в избора на кандидати в новото предаване. 

"Голямото предимство на това шоу е възможността всички заедно да се забавляваме. В случая няма да търсим голямо музикално откритие, а ще дадем възможност на всеки, който мечтае да бъде на сцената, да се докаже или да успее ни заблуди", коментира Криско. 

По темата

Новият формат "Пееш или лъжеш" ще обедини някои от най-големите звезди на българската музикална сцена, които ще трябва да различат истинския талант от умелата имитация. Доказателство за оригиналната концепция и успешното представяне на шоуто в световен мащаб е тазгодишната номинация в международните награди "Еми" – най-високото отличие за случващото се в телевизионния ефир.    

Във всяко предаване осем участници ще застават срещу гост-звездата и само един от тях ще бъде избран да изпълни дует с популярната личност. Дали този дует ще е успешен, или изпълнението ще се превърне в истинско шоу, зависи само от избора на звездата и напътствията на съдиите. "За разлика от други предавания, съдиите ще могат да определят участниците единствено според тяхната визия и сценично поведение, но не и според вокалните им възможности. В развитието на шоуто ще става ясно дали обещаващата визия е залог за успешно музикално изпълнение", допълват от продукцията. 
 
Всички фенове, които желаят да видят на живо предаването на 19 октомври и да подкрепят Криско в трудното му решение кого да избере за свой дуетен партньор, могат да си запазят място за шоуто, като се обадят на телефон: 0885 613 363. 
 
Много забавление, неочаквани музикални изпълнения и артистични умения очакват зрителите с новия забавен музикален формат "Пееш или лъжеш" – съвсем скоро по NOVA.  
 
Актуални новини за предаването "Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на шоуто.